Aanpassingen aan de baan

 

Oliebollenrijdag 2020

De laatste rijdag van 2019 is voorbij. We zijn ons nu aan het klaarmaken voor de oliebollenrijdag van 2020. De inschrijvingen zijn gesloten, daaruit blijkt dat we gaan schuiven in de categorieën. We hebben geen inschrijvingen in de categorie "technisch werkend" daardoor komt die te vervallen. Ook hadden we niet voldoende deelnemers voor de categorie "losse Motorwagens" het heeft ons doen besluiten om die samen te voegen met "losse trekkers" en hebben we die categorie om ge doopt naar "trekkende eenheden"

Foto impressie van onze nieuwe baan

Met dank aan de heer Van Wamel voor de mooie foto reportage van onze nieuwe baan. Hier gaan we heerlijk van genieten de komende tijd.

Afscheid van onze oude baan.

Dit is de laatste foto van onze oude baan.

Vanaf onze volgende rijdag hebben we een spiksplinternieuwe baan.

Wanneer de rc chauffeurs benieuwd zijn kom gerust rijden op 5 Mei dat is onze volgende rijdag.

Wees gerust onze bestaande gebouwen verhuizen gewoon mee, maar we krijgen veel uitbreiding van gebouwen en andere gebruiksattributen. Waar we om de nieuwsgierigheid nog lekker vast te houden zeggen we niets en komen er ook geen foto`s van de nieuwe baan op deze site of onze Facebook pagina  

Groot succes van de oliebollenrijdag

Op 5 januari hadden we onze jaarlijkse oliebollenrijdag.

Ondertussen is dit een jaarlijkse traditie geworden.

Door enthousiasme van alle deelnemers was het weer een groot succes.

Dit jaar hadden we een andere aanpak van de jurering van de vrachtwagens de jury vond dit ook een geweldige aanpak, onder begeleiding van onze Roy Koenen.

Dit jaar hadden we WIMA Models met een stand staan om aandacht te vergaren voor hun producten met dank aan 

Alwin Winius en Koos Mank.  

 

 

Wat gaan we verwachten dit jaar van RC-Ontour

Er zijn plannen om de Romny loodsen te gaan vervangen door andere gebouwen. hier zijn we achter de coulissen druk mee bezig.

Verder moeten we er rekening mee houden dat we op de rijdag van maart een uitdaging hebben door dat de toneelvereniging het podium met 2,5 meter hebben verlengt daardoor gaan we weer de baan omdraaien en met de grote brug het podium op zodat we toch de ruimte kunnen gebruiken.

 

Het weekend van hemelvaart is de rijdag van juni helaas is dan het hele complex verhuurd voor de betuwse fiets vierdaagse daardoor kunnen we er niet terecht. hier voor zijn we druk bezig om een alternatieve datum te prikken hou de site of onze facebook in de gaten

 


Nieuw seizoen, nieuwe nieuwtjes.

We zijn al vast gestart met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen van onze rijdagen.

Zo is aan het eind van vorig seizoen een restaurant van "La Place en MC Donalds" toegevoegd op de baan. Ook is er een nieuw laadsysteem ontwikkeld om los gestort te laden bij de sleuf bunker.

 

Met ons bouwteam is besloten dat we langzaam afscheid gaan nemen van de romneyloodsen van WORKS, PROFILE/Nout en de groene universele. Daarvoor komen wel weer nieuwe gebouwen in de plaats, zodat er geen lege plaatsen op de baan komen. Achter de schermen worden nieuwe gebouwen gemaakt. Wanneer die klaar zijn, worden ze om gewisseld.